• Home Sim only abonnement populair onder diverse groepen
Sim only abonnement populair onder diverse groepen

Sim only abonnement populair onder diverse groepen

telefoon sim onlyDe term sim only is eigenlijk al best wel een flinke tijd bekend bij veel mensen. Toch is er de laatste tijd meer en meer interesse in gekomen. Er zijn mensen die willen besparen op hun kosten die voor deze optie kiezen. Zo vreemd is dat ook niet, want de besparing kan flink oplopen.

Als je een abonnement afsluit met een telefoon erbij, dan neem je eigenlijk gewoon een lening om de telefoon af te betalen. Je betaald een stuk meer per maand dan wanneer je een Sim Only Abonnement zou nemen. Nu is het voordeel dat je er dan natuurlijk wel een telefoon bij krijgt. Vaak nog het nieuwste model ook. Bij sim only moet je daar echt zelf voor zorgen. Als je huidige smartphone nog goed werkt dan kun je daarmee aan de slag. Er zijn echter ook mogelijkheden als je wilt kijken voor een nieuwe telefoon. In de winkels kunnen de telefoon ook worden aangeschaft als los toestel.

Een nieuw toestel kopen kost wel meer

Als je het nieuwste model smartphone los koopt, dan zul je merken dat de prijzen hiervoor flink kunnen oplopen. Bedragen van €600 – €900 zijn heel normaal. Een flinke uitgave dus. Maar wel iets om rekening mee te houden is dat je moet weten waar je deze koopt. Sommige winkels kunnen een extra verzekering afsluiten voor de telefoon, zodat je er zeker van bent dat je nooit zonder zit. Ook als er iets mis mee is. Dat kan een fijne gedachte zijn, maar drijft de prijs natuurlijk wel weer flink op. Ook kun je overwegen om een iets ouder model te kopen. De tarieven voor deze oudere modellen liggen vaak een stukje lager. Op de tweedehands markt is natuurlijk ook veel te verkrijgen, maar daar moet je dan wel van houden natuurlijk.